Lasse Näsman Cup

/ FC Raseborg r.f

Lasse Näsman Cup on lyhin tie Eurooppaan - mihin te matkustatte?
 

Lasse Näsman Cup ja Jalkapallon Pelaajayhdistys on vuodesta 2010 lähtien palkinnut LNC voittajat upeilla futismatkoilla valitsemaansa kohteeseen Euroopassa. Lasse Näsman Cup tarjoaa upeiden palkintojen lisäksi ainutlaatuisen futistapahtuman, jossa riittää jännitystä ja elämyksiä. Loistavia rankkareita, ällistyttäviä torjuntuja, käsittämättömiä möhläyksiä, hyvää musiikkia, oheistapahtumia, julkkiksia, pelaajahaastatteluja ja mitä parasta, jokainen voi voittaa. Onko teidän joukkueella paineensietokykyä, kylmät hermot, kova tahto ja tarkka laukaus? Tule mukaan ja johda joukkueesi Euroopan kentille!

Timo Brotkin, Matias Wikholm, René Lindberg, Max Nybondas ja Jonas Hägglund olivat ensimmäiset voittajat jotka saivat voitettuaan Lasse Näsman Cupin 2010 palkinnokseen upean futismatkan Eurooppaan. Matkakohteeksi he valitsivat Barcelonan, ja ottelu valikoitui Katalonian paikalliskamppailuksi FC Barcelonan ja Athletic Bilbaon välillä, joka lopulta päättyi kotijoukkueen 3-1 voittoon.​

 

 

 

 

 


 

 

Vuoden 2011 voittajajoukkue L-T/Svärrje koostui Hangon pojista nimeltä Marko Lahti, Andreas Puno, Roy Åkerlund, Tomi Grundström ja Mathias Sjöholm. Myös he halusivat etelän lämpöön ja nauttimaan Barcelonan tiki-taka kuviosta, joten huippuottelu Sevillaa vastaan oli joukkuen mieleen. Valitettavasti Barcan ruuti oli märkää sinä iltana, joten oli tyydyttävä viihdyttävään, mutta maalittomaan tasapeliin. Muutoin matka oli erittäin onnistunut, ja he ovat varmasti jatkossa mukana hakemassa toista voittoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

2012 oli Minigolfenin vuoro hoitaa homma kotiin, kun Isak Vilander, Sapur Ahmadi, Veikko Uitto, Tuomas Kukkonen ja Petri Allén muodostivat turnauksen parhaan joukkueen. Barcelonan sijaan Espanjan pääkaupunki Madrid oli joukkueen kohdevalinta, missä he saivat kokea El Clasico ottelun Real Madridin ja Barcelonan välillä Copa del Reyssä, jonka kotijoukkue hoiti tyylillä, voittaen 2-1, Karim Benzeman ja Sergio Ramoksen maaleilla.

 
Vuoden 2014 turnaukset pelataan Ahvenanmaalla 26.7 (Wiklöf Holding Arena, tekonurmikenttä) ja iso Grande Finale-turnaus Tammisaaressa 2.8, jonka voittaja nappaa itselleen upean futismatkan. Lue lisää tapahtumat-linkin kautta ja johda joukkueesi Eurooppaan!

Tervetuloa mukaan!