Lasse Näsman Cup

/ FC Raseborg r.f

Mikä Lasse Näsman Cup?

Mikä Lasse Näsman Cup?

- Lasse Näsman Cup on Kaj Seleniuksen vuonna 1998 perustama rangaistuspotkukilpailu, jossa viiden hengen joukkueet kilpailevat voitosta turnausmuodossa. Turnaus on järjestetty vuosittain 1998 lähtien, ja 2003 LNC järjestettiin ensimmäistä kertaa Helsingin Finnair Stadiumilla. Jännittävän ja laadukkaan futistapahtuman kysyntä on vuosi vuodelta kasvanut. 2019 turnaus Tammisaaressa järjestetään Stallören-puistossa 27.7.2019.

 

Miksi kannattaa osallistua?

- Lasse Näsman Cup on ainutlaatuinen turnaus siinä suhteessa, että jokaisella joukkueella on realistinen mahdollisuus voittaa. Vuosien mittaan useat liigajoukkueet ja ammattilaiset ovat osallistuneet, mutta ainoastaan FC Lahti onnistui viemään voiton kotiin, kun se voitti Lasse Näsman Cup-turnauksen vuonna 2003 Finnair Stadiumilla. Ahvenanmaalla kisataan hienoista palkinnoista ja Tammisaaressa voittaja nappaa itselleen upean futismatkaan valitsemaansa kohteeseen Euroopassa. Lue lisää "miksi osallistua"-linkin kautta, jossa myös edellisvuosien voittajien kommentteja ja matkakuvia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miten Lasse Näsman Cup toimii?

- Lasse Näsman Cupissa kilpailevat 64 joukkuetta (jaettuna kahdeksaan lohkoon), ja joukkueet koostuvat viidestä pelaajasta. Turnauksessa joukkueet sijoitetaan alkulohkoihin, josta neljä parasta joukkuetta etenevät loppupeleihin, jossa luonnollisesti "tulos-tai-ulos" systeemi. Alkulohkoissa pelaajat laukovat yhden rangaistuspotkun per pelaaja, mutta jatkopeleissä jokainen pelaaja laukoo kaksi rankkaria ottelua kohden.  ​

 

Säännöt?

- Turnauksessa sovelletaan reilun pelin sääntöjä, ja turnauksen järjestäjä on itsevaltainen tuomari, joka tekee vaadittavat päätökset, jos odottamattomia ongelmatilanteita syntyy turnauksen aikana. Lasse Näsman Cupissa sovelletaan myös luonnollisesti rangaistuspotkulaukauksien virallisia sääntöjä. Lue kaikki säännöt ja yksityiskohdat "Säännöt"-menylinkin kautta.​

 

Miten ilmoittaudun mukaan?

​- Lisätietoja antaa Lasse Näsman Cupin perustaja ja FC Raseborgin toiminnanjohtaja Kaj Selenius. Yhteystiedot löytyvät sekä "Tapahtumat" ja "Ota yhteyttä"-linkin kautta.

 

Tervetuloa mukaan kilpailemaan Lasse Näsman Cupin voitosta!